İptal edersek verilerimize ne olur?
Verileriniz tamamen size aittir. Her liste görünümü Excel, CSV veya PDF olarak dışa aktarılabilir. API, toplu dışa aktarımlar için sayfalı JSON döner. İptal ederseniz, kalıcı olarak silinmeden önce her şeyi indirebilmeniz için çalışma alanınız 30 gün boyunca erişilebilir kalır.